Aftonbladet och Sportbladet har skapat en ny och bra travapp med det bästa innehållet på marknaden! Just nu kan du testa den helt gratis i en månad.

Sportbladet är en populär källa för hästsport i Sverige, troligen en av de största. Miljontals människor kollar statistik och nyheter varje vecka inför dagliga lopp och andra stora event. Appen innehåller ständigt uppdaterat innehåll som är hämtat från Sportbladets redaktion. Du har alltid tillgång till travnyheter i din mobiltelefon, på jobbet, i bilen osv.

Skapa system och fungerar på iPhone samt Android

Unikt för appen är att du kan skapa dina system direkt på telefonen. Systemen lämnar du sedan in till ditt ombud. Kombinera statistik med ditt spelande och få allt vid dina fingertoppar. Observera att du inte kan spela direkt i appen, det kan bara lämna in hos ombud eller på ATG:s hemsida (www.atg.se). Dessutom så fungerar Sportbladets travapp både till iPhone och Android, du laddar ner appen i respektive appaffär. Länkar hittar du i slutet av denna text.

Innehållet

Läs krönikor av kända travprofiler som t.ex. Stig H Johansson, Micke Nybrink, Björn Goop mfl. Appen ger dig bra V75-tips som är framtaget av flera svenska travexperter.

När du har laddat ner travappen måste du skapa ett konto för att testa den gratis. Det kostar som sagt ingenting de första 30 dagarna och väljer du att inte fortsätta stängs tjänsten ner automatiskt. Du binder dig alltså inte till någon kostnad, det är helt upp till dig om du vill fortsätta efter gratisperioden.

Länkar till appen:

App Store (iPhone): https://itunes.apple.com/se/app/sportbladet-trav/id910969337?mt=8
Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=se.aftonbladet.travappen