Det är inte många gånger som man hittar slots med en sådan hög nostalgifaktor som Life Of Brian. Det är ett online slot som baseras på filmen med samma namn. Filmens svenska titel är Ett herrans liv och den är gjord av ensemblen i Monty Python. De blev kända på 70- och 80-talet för sina skruvande tv-sketcher och framgången fortsatte ända in på 2000-talet. Här har man tagit en av de allra bästa verken från Monty Python och lagt in det i en spelautomat.

life-of-brian-1

Vid en första anblick så ser det inte mycket ut för världen, då för en person som har växt upp med denna humorgrupp är det som att kliva rakt in i himlen. Hela utseendet är nästan direkt hämtat från filmen och vi kan återse figurerna som var med. Det finns till och med filmklipp som spelas upp när man vinner eller slår in en bonus.

life_of_brian2

Det är en slot med 3 x 5 symbolbas och det finns flera spelbara linjer, upp till 28 stycken som kan vara värd 10 Euro per linje. Ett bra turboläge finns att aktivera om du inte vill sitta och vänta, den agerar som en ”autosnurr” eller ”autospin”.

Spelet måste testas av alla som har sett filmen. Nästan allt på Life Of Brian online slot är översatt på svenska, så det är inga problem med att förstå vad som händer.

Just nu har Betsafe (casinot som vi har testat sloten på) ett bra erbjudande med hela 400 % i insättningsbonus, om man sätter in 100 kr. Då får man totalt 500 kr på sitt spelkonto.