Nu kan du se alla travlopp helt gratis på din dator och i din mobiltelefon. Nu har ATG valt att göra sin streamingtjänst helt gratis för alla som vill titta på loppen i sin dator eller på telefonen. ATG Live heter deras tjänst som blev kostnadsfri under sommaren 2014.

Trav är en av de sporter som det spelas mest på. Spel på hästar omsätter flera miljoner kronor dagligen och det populäraste systemet att spela på är V75 som går på lördagar. Det är ATG som har hand om allt spel på V75 och andra lopp med t.ex. galopp osv.

Innan kostade det pengar att använda ATG Live men företaget beslutade sig att öppna upp tjänsten. Eftersom våra vanor har ändrats drastiskt under de senaste åren så bestämde man sig för att anpassa sin affärsmodell efter kunderna. Fler och fler tittar på tv med sin dator eller mobiltelefon och det traditionella tv-tittandet minskar kraftigt.

Många lopp och extra information ingår – Arkivet måste man dock betala för

I ATG Lives utbud så är det inte mindre än 30 lopp om dagen som man har tillgång till. Det blir många timmars tittande det om man ska följa allt. Även annan extrainformation ingår när man kollar på ATG Live. Som användare av ATG Live kan man ta del av värmningar, tips och analyser inför loppen. Vill man ha tillgång till hela arkivet med alla sparade lopp så måste man vara betalande kund med ATG Live premium.

För att använda ATG Live måste du skapa ett konto hos atg, men det är fortfarande gratis att använda tjänsten.