Martin Jacobson tog hem världsmästartiteln i WSOP 2014 och vann över 70 miljoner svenska kronor. Hans bedrift är det ingen annan svensk som har lyckats med. Många har kommit nära finalborden i WSOP men ingen har gått lika långt som Martin. Han blev den förste svensk som har vunnit mästartiteln i WSOP, en historisk vinst med andra ord. Martin Jacobson är även favorittippad inför nästa omgång av serien som början nu under 2015. Vi får se hur det går och vinner han det för andra året i rad blir han medlem i en väldigt liten skara människor som har tagit hem titlarna två år på raden. Hur ser livet ut för en svensk professionell pokerspelare? Hur ser livet ut efter vinsten? Svenska Spel har dragit igång sitt populära webbprogam ”Dybban flyttar in” igen och först ut är ingen mindre än just Martin Jacobson. Dybban träffar honom och diskuterar framförallt segern i WSOP och pengarna, vad har han gjort för dem?

I klippet finns det även engelsk undertext att hänvisa till för dem som inte förstår svenska, om ni skulle vilja dela klippet vidare på Facebook eller liknande. Ange gärna racet.nu som källa när ni länkar vidare klippet, vi skulle bli väldigt glada för det! 🙂

Se också de andra programmen i föregående säsong. Det finns på samma Youtube-kanal eller så kan ni nå det via Svenska Spels pokeravdelning.

Gillar ni Dybban så kan ni följa honom på Twitter här https://twitter.com/dybban eller här på hans blogg http://dybban.blogg.se/ , den uppdateras hyffsat ofta.