Här kommer flera olika tips på vilka sporter som du kan spela på i vintermörkret. Ta chansen och satsa, det kan plötsligt hända att just du vinner. Kommer storvinsten behöver du inte sitta kvar i mörka, kalla Sverige längre. Ta då tillfället i akt och åk på en lång resa till ett varmt land.

Fotboll

Även om den svenska fotbollsligan har semester på grund av snö och kyla så har andra länder ett annat klimat. Den engelska ligan Premier League håller på in i Maj. Det överlappar också Allsvenska som börjar under mars månad. Det passar in väldigt bra att spela på stryktipset hos Svenska Spel till exempel. Det finns även andra varianter när det kommer till spel på fotboll.

Hockey

Vintersporten nummer 1. Gå igenom lagen i den svenska hockeyligan men även den som finns i Amerika. NHL är en liga som det satsas mycket pengar på runt om i världen. Vill du spela på hockey i Sverige eller övriga världen ska du besöka Svenska Spel och Oddset.

Vinter-OS 2014

Är du sportintresserad är detta en av det nya årets höjdpunkter. Vinter-OS i Sotji, Ryssland. På Svenska Spel annonserar man spelmöjligheter för Ishockey OS i februari. Det kommer troligtvis att dyka upp flera sätt att betta på OS. Kanske inte hos Svenska Spel men på en webbplats som något annat spelbolag har.

Det finns mycket att göra fast mörker och kyla har lagt sig över vårt avlånga land. Bästa sättet är att gå online, ut på internet med din dator. Då slipper du besöka ditt lokala ombud. Det är mycket enkelt och smidigt att spela på nätet.